Najnovšie recenzie zo sekcie Detské masti
- hneď účinkuje
- tlmí bolesť
- dobre sa nanáša
- nám veľmi pomohol
Jediný krém,ktorý nám pomohol a zabral na zapareniny.
A veľmi rýchlo.Už po prvom raze pokožka nebola červená a pravdepodobne nebolela,kedže malá neplakala.
Určite odporúčam.Keby sme to vedeľi,tak ho kúpime už na začiatku.Používame ho 5mesiacov a stále ok.Veľká spokojnosť.
- viditeľné účinky už po jednom použití; zjemňuje aj suchú pokožku
- Perfektný pre bábätko. Používame už 4 mesiace a zatiaľ sme nemali najmenší problém. Funguje spoľahlivo.
Vysoká cena oproti iným krémom na zapareniny. Ale naozaj funguje, takže to nie sú vyhodené peniaze.
- Super krémik na zadoček dieťatka, používame ho už od narodenia
- Skvelý aj na bradavky namáhané dojčením
pouzivam pri dennych drobných problémoch s kozou
- Odporucam. Dvojmesacnej dcerke krasne zmiernil atopicky ekzem na lickach ktory mala z dojcenskeho mlieka. Aplikujeme doteraz pokazdom kupani ci umyti tvaricky. Zmierni priznaky akej kolvek alergie rozne na tele. Pupaky, zacervenanie a svrbenie je do pol hodinky prec.
- lahko sa rozotiera
- jemny k detskej pokozke
- vyborny najma na noc
- dobre sa s nim osetruju aj tetovania
Upokojí pokožku a bráni zapareninam
- Jemná a čistá starostlivosť o zadoček bábätká,100 percentná ochrana proti zapareninam.Je top.
- Rychlost dodania a cena vyhodnejsia ako v kamennom obchode
- Používame pravidelne a sme spokojní
- je super
- Dostupnosť
- som spokojna s tym ako krem ukludni podrazdenu zacervenanu plet
Pomáha na zadočky detí.
- Hustá, super mastná, neparfumovaná konzistencia
- Používame ho polroka, a zatiaľ žiadne negatívum.
Masť je vhodná nielen na zadoček dieťatka, ale aj na tváričku. Nám pomohol aj pri mliečnej chraste. Bepanthen sme naniesli na hlavičku a následne sme po približne 2 hodinách vyčesali.
- Bez zinku. Vhodné na každodenní použití.
- 100% spokojnosť
Aj tu som sklamaná nákupom. Objednala som si totiž 2+1 Zinok 120 tbl od Generica, a odpočítaná suma bola práve z produktu Calciovej masti. Nevadí, ponaučila som sa .
Super krém proti zapareninam...
Zobrazujem 221 - 240 zo 335 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...17 Ďalšie »