Najnovšie recenzie zo sekcie Detské masti
- funguje proti zapareninám
- funguje aj na zapareniny
- Funguje na drobné problémy
- Žiadna
- Veľmi dobrá pasta proti zapareninám
- Používam na dennej báze už 2 roky a som veľmi spokojná
- Cenovo výhodný produkt oproti konkurencii s rovnakou účinnosťou
- Bol v akcie a malý k tomu malý zadarmo
Spokojný a odporúčam
- Dobrý krém
- Vyhovuje
Som spokojný a odporúčam
Používame tento krém od narodenia a za rok a pol sme sa nestretli so zapareninami. Pomáha aj na premastenie atopickej pokožky.
- Naozaj funguje
- Nezávadné zloženie, neobsahuje škodlivé chemické látky
- Pomáha pri prilepenej predložke pri každodennom použití,ideálne presne podľa návodu 2x denne
Masť odporúčam na 200 percent na prilepenu predložky,po prvom týždni síce malé pokroky,ale vidno výsledok.Uz som nečakala že niečo by mohlo tak pomôcť. Ešte lepšie je to v kombinácii s bylinný m kúpeľom.
Ešte neviem výsledky, ale má dobre recenzie a vyzerá kvalitne.
prípravok je určený pre deti ale je použiteľný aj pre dospelého, vhodný aj na citlivú pokožku
- Najlepší
- Asi to najlepšie pre deti a na suché ruky.
Pre nás jednoznačne najlepší na zapareny zadoček či vyrážky.
Zahojí zapareniny na všetkých častiach tela,či už deťom alebo dospelým.predchadza vzniku nových.je mastnejsia ako iné pudrovite maste.mne sadla.
- Pomohla
- Mám 20 rokov mal som problém pretiahnuť kožu cez žaluď dala sa natiahnuť asi tak na 20% do štvrťky. Začal som postihnuté miesto natierať a udržiaval som aby bolo stále natreté. Je nutné aby ste s kožou cvičili a naťahovali ju podľa potreby.. snažiť sa kožu čo najmenej narušiť no bez trochu bolesti to nepôjde. Koža na penise má vlastnosť naťahovať sa. Je nutné aby koža bola stále vlhká/natretá keď je suchá je tvrdšia a nedá sa tak naťahovať. Po týždni cca sa mi sa mi dala úplne pretiahnuť dole.
- Dobré na cesty
- Lepšie ako v tégliku
ok
Super kvalita.
ja ho používam na popraskané ruky a zaberá super
Zobrazujem 141 - 160 zo 335 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...17 Ďalšie »